Welkom

Zusters voor Zorg is een thuiszorg organisatie gespecialiseerd in landelijke 24-uurs verzorging en verpleging. Onze focus ligt op het bieden van kwalitatief goede zorg. Wij verlenen particuliere thuiszorg in de steden Almere, Amsterdam, Utrecht, Leiden, Den-Haag en Rotterdam aan particulieren en PGB-houders en zijn gespecialiseerd in 24-uurs zorg.

Met een vast team van zorgverleners en een persoonlijke benadering is de zorg in vertrouwde handen. Wij bemiddelen voor verpleegkundigen en verzorgenden en kunnen uw zorgwens op adequate en snelle manier invullen. Wij werken niet met wachtlijst. Indien wij niet van dienst kunnen zijn dan verwijzen we u door naar een organisatie die u mogelijk wel kunt helpen.

Wij vinden het belangrijk om een band op te bouwen met onze cliënten en om die reden werken wij met vaste teams, zodat onze zorgverleners ook het vertrouwen opbouwen en een vast aanspreekpunt worden voor familieleden, huisarts en de apotheek.

Zorg & Persoonlijke begeleiding

Als u 12-uurs zorg of 24-uurs zorg inkoopt, dan blijft de hulp van onze zorgverleners uiteraard niet beperkt tot de verzorging en verpleging van de cliënt.

Naast de verzorgende werkzaamheden zijn onze zorgverleners ook aanwezig voor het gezelschap en het ondernemen van diverse sociale activiteiten en een dag invulling. In overleg bespreken wij altijd wat de wensen zijn en in hoeverre het voor de cliënt mogelijk en wenselijk is om bijvoorbeeld naar buiten te gaan of onder begeleiding samen te winkelen.

Zorgverleners die werken bij Zusters voor Zorg doen in overleg ook uw boodschappen, licht huishoudelijke taken en de was. Daarnaast zorgen zij voor het ontbijt, de lunch en in overleg ook het avondeten. Tevens kunt u erop rekenen dat er begeleiding is bij een afspraak bij het ziekenhuis of een polikliniek.

Kort gezegd: U kunt altijd rekenen op de beste thuiszorg bij Zusters voor Zorg.

Visie

Zusters voor Zorg is een jonge en enthousiaste organisatie dat gericht is op goede zorg op maat. Het aanbod van Zusters voor Zorg kenmerkt zich door een specifieke visie op zorgverlening. Zusters voor Zorg vindt het belangrijk dat de geboden zorg ruimte biedt aan de individuele wensen en capaciteiten van de cliënt.

Zusters voor Zorg kiest voor een competentiegerichte aanpak, waarbij er wordt uitgegaan van de aanwezige kwaliteiten en positieve eigenschappen van elke cliënt. Op basis hiervan krijgt de zorg vorm, waarbij er ook ruimte is om minder ontwikkelde kwaliteiten van de cliënt te oefenen en te ontwikkelen.

Bij Zusters voor Zorg staan de wensen en mogelijkheden van elke cliënt centraal. De zorg stemmen wij netjes af op basis van de wensen of de problematiek. Hierbij zorgen wij voor voldoende ruimte en inbreng vanuit de cliënt. Alle gesprekken tussen cliënt en begeleider verloopt op basis van wederzijds respect en vertrouwen.

Missie

Zusters voor Zorg ondersteunt cliënten bij het vinden van een weg in de huidige maatschappij en in hun dagelijkse leven. Het behouden en waar mogelijk vergroten van de zelfstandigheid is hierbij een belangrijk aspect. Bij de ondersteuning wordt er altijd uitgegaan van de mogelijkheden en kwaliteiten van de cliënt en worden deze als basis gebruikt. Vanuit deze basis werken cliënten aan hun persoonlijke groei en maatschappelijke ontwikkeling.

De vorm van de behandeling en/of begeleiding wordt gebaseerd op de inbreng van de cliënt. Zusters voor Zorg wil zorg op maat aanbieden, die is afgestemd op de problematiek en de wensen van de cliënten van Zusters voor Zorg.

Samen met de cliënt wordt bekeken welke producten aansluiten bij zijn/haar behoeften en interesses en er wordt overlegd hoe de zorg optimaal vormgegeven kan worden.

Voor wie?

U komt in aanmerking voor thuiszorg als u zelf uw huishouden niet meer kunt verzorgen. Bijvoorbeeld door ziekte, handicap of een ongeval. Thuiszorg kan tijdelijk of langdurig zijn. Wij verlenen thuiszorg aan bewoners in service-appartementen. Ook als u zelfstandig in uw eigen huis woont kunt u thuiszorg krijgen.

Over ons

Werkgebied

Missie


Visie

Klacht melden

CONTACTGEGEVENS

info@zustersvoorzorg.nl

06 - 239 797 42

Privacy Regelement 2018

WILT U CONTACT OPNEMEN

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

WAAROM KIEST U VOOR ZUSTERS VOOR ZORG?

Een team van begripvolle en enthousiaste medewerkers staat voor u klaar.

  • Samenwerking met artsen en specialisten
  • 24 uur bereikbaar
  • Aangesloten bij de verenigingen voor Thuiszorg
  • Verbondenheid en professionele vakmanschap
  • Stelt cliënten centraal
  • Geen wachtlijsten